Slideshow

Wie zijn wij?

Fotoclub Ommen bestaat uit een aantal fotografie enthousiastelingen met ieder hun eigen invalshoek en visie op fotograferen. We zijn een gemĂȘleerd gezelschap van beginnelingen en door-de-wol-geverfde amateurfotografen en organiseren veel activiteiten. Voor onszelf en voor wie ook maar belangstelling heeft voor deze tak van sport. Zo trekken we er vaak op uit voor een dag of een weekend en zijn onze bijeenkomsten actief en inspirerend. En verder verzorgen we workshops, houden we exposities in Ommen en omgeving en zijn we aanwezig op allerlei evenementen. We zijn een stichting en ons bestuur wisselt iedere drie jaar van samenstelling. Op dit moment bestaat ons bestuur uit:

Voorzitter: Leyla Godoy

Secretaris: Marianne Hijlkema

Penningmeester: Marga Hoogers

Bijeenkomsten :

Eens per maand komen we bij elkaar. We bespreken elkaars foto’s, wisselen tips en ervaringen uit en houden presentaties.

Dit doen we op iedere laatste woensdag van de maand.

Inloop vanaf 19.30, aanvang om 19.45 uur. Rond de klok van 22 uur ronden we meestal af.

Wilt u meer informatie over de fotoclub vul dan het contactformulier in.